Serveis

A Nexpert SL oferim tot tipus de solucions d’enginyeria, automatització i robòtica. El nostre equip de professionals estudia les noves tendències i la tecnologia més avançada per oferir un servei actualitzat i adaptat a cada client.

Robòtica

nexrob10

Realitzem tot tipus de projectes de robotització clau en mà: Instal·lació del robot, capçal, tancat de seguretat, i instal·lació dels quadres de potència i control, amb la interfície home-màquina corresponent.Oficina tècnica

La nostra oficina tècnica està formada per especialistes amb una gran experiència en tots els aspectes de les tecnologies de l’automatització.

Desenvolupem totes les fases relatives al disseny d’un projecte, dibuixat d’esquemes elèctrics, programació de PLC’s, disseny d’interfícies home-màquina: pantalles tàctils, displays, disseny i programació de sistemes SCADA per al control, gestió i monitorització de línies de producció completes, projectes de robòtica, visió artificial o sistemes de traçabilitat i projectes d’investigació I+D+i.

Disposem d’un ampli espai per atendre als nostres clients, i dur a terme còmodament tots els passos conjunts que poden requerir el disseny dels projectes.

Quadres elèctrics

Disseny i muntatge de quadres elèctrics de potència, distribució, control, domòtica,…

Disposem d’un ampli taller on portar a terme els nostres muntatges de tot tipus de quadres elèctrics

Amb més de 30 anys d’experiència en el camp de la automatització, som especialistes en la regulació i control de sistemes automàtics…

Muntatges elèctrics

Instal·lació de l’escomesa, enllumenat,  xarxa i potència de naus industrials, integració i automatització de maquinària,…

Efectuem el muntatge elèctric del conjunt de les instal·lacions necessàries per al funcionament de naus industrials, entrada de línia, distribució, enllumenat, xarxa informàtica, comunicacions, etc.

Realitzem el projecte d’electrificació i automatització per a tot tipus de màquines segons les necessitats del client i de la línia on s’han d’integrar.

Control de qualitat

Aplicacions de visió artificial, sistemes de medició, pesatge estàtic i dinàmic,…

La visió artificial permet substituir la supervisió visual humana per un control dotat amb un sistema d’adquisició d’imatges i un programari d’anàlisis.

Tecnologia d’última generació per aplicacions que requereixen alta velocitat i precisió.

Confiï amb que el seu producte és expedit de manera correcta o classifiqui’l en funció del seu pes.

Formació

Cursos de formació per realitzar tasques de programació d’autòmats, variadors de freqüència, visió artificial, …

Oferim als nostres clients programes de formació amb les tecnologies que implantem, exercits pels nostres tècnics o bé amb el suport de professionals d’Omron en els diversos aspectes amb els quals treballem:
Autòmats programables, visió artificial, variadors…

Disposem d’una aula de formació amb tots els equipaments necessaris.
Maletes de demostracions, projector, ordinadors, etc …