Robòtica industrial

Davant d’un entorn cada vegada més competitiu, tenim la obligació d’ajudar a les empreses a millorar de forma eficient els seus processos productius. La robòtica ofereix solucions innovadores i fiables. Col·laborem amb els nostres clients per implantar-les de manera eficaç i rendible, amb projectes adaptats a les necessitats específiques de cada un d’ells. Per això des de fa més de 10 anys a Nexpert S.L. tenim un departament exclusiu dedicat al camp de la robòtica.

Realitzem tot tipus de projectes clau en mà: Instal·lació del robot, capçal, tancat de seguretat, i instal·lació dels quadres de potència i control, amb la interfície home-màquina corresponent.

La robòtica ens permet oferir tot tipus d’aplicacions, on les més estandarditzades que tenim són:

La gran varietat de robots disponibles i la flexibilitat que permet aquest tipus de tecnologia, fa que puguem oferir tot tipus de solucions robotitzades a clients de tots els camps.

Qualsevol aplicació pot ser robotitzada, ja sigui manipulació i classificació de peces i productes, encaixat de productes de tot tipus, pintat de peces, aplicacions de soldadura, classificació de peces, visió artificial, manipulació Pick&Place

Els nostres principals clients són caves, bodegues, destil·leries, indústria del paper i cartró, sector automobilístic, indústria alimentària, fàbriques tèxtils, indústria metal·lúrgica, packaging, indústria farmacèutica entre d’altres.